Canarias.fi

-sivuston sisältö:


Kanariansaaret

Tietosivu

Gran Canaria

Tietosivu
Playa del Inglésin laaja kohdeopas

Teneriffa

Tietosivu
Teneriffan laaja kohdeopas

Lanzarote

Tietosivu

Fuerteventura

Tietosivu

La Palma

Tietosivu

La Gomera

Tietosivu

El Hierro

TietosivuTeneriffaTeneriffa on Kanariansaarten suurin saari. Vakituisia asukkaita saarella on noin 820 000. Suomalaisille Teneriffa on perinteinen talvilomakohde, ja saarella vieraileekin vuosittain jopa yli 100 000 suomalaista.

Saarella on paljon monipuolisia lomakohteita joista meille tutuimmat lienevät Puerto de la Cruz, Playa de las Américas ja Los Cristianos. Teneriffa tarjoaa matkaajalle perinteisten rantalomakohteiden lisäksi myös paljon muuta, kuten mainiot shoppailumahdollisuudet pääkaupunki Santa Cruzissa, ja monipuolisesti luontonähtävyyksiä, joista mainittavin on tietenkin Espanjan korkein vuori, lähes neljän kilometrin korkuinen tulivuori Teide.

Teide kerää pilviä pohjoispuolelleen, ja näin jakaa Teneriffan kahteen melkoisen erilaiseen osaan. Pohjoisrannikko on kukoistavan vehreä ja kukkaisa, kun taas etelärannikko karu, kuiva ja aurinkoinen.

Etäisyyksiä saarella pääkaupunki Santa Cruz de Tenerifestä:
La Lagunaan 8 km, pohjoiselle Los Rodeosin lentokentälle 10 km, Candelariaan 18 km, Puerto de la Cruziin 36 km, Garachicoon 60 km, eteläiselle Reina Sofian lentokentälle 63 km, Playa de las Américasiin 70 km, Costa Adejeen 72 km.

Lentoaika Helsingistä Teneriffan Reina Sofia -lentokentälle n. 6 t 10 min.

Lue lisää Teneriffasta saaren laajasta nettimatkaoppaasta: www.canarias.fi/teneriffa, jossa voit myös osallistua sivuston sisällön luomiseen kertomalla omasta Kanarian-matkastasi. Sivustolta löydät myös saaren parhaat suomalaispaikat!